Αποκάλυψη το Τρίτο Βιβλίο για το Γέροντα Ιωαννίκιο Ανδρουλάκη

Αποκάλυψη το Τρίτο Βιβλίο για το Γέροντα Ιωαννίκιο Ανδρουλάκη

     Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο για το μακαριστό Γέροντα Ιωαννίκιο Ανδρουλάκη, με τίτλο «Γέρων Ἰωαννίκιος Ἀπό τή ζωή και τά λόγια του». Είναι ένα συγγραφικό έργο του κ. Θεοφάνη Δ. Αλμπάνη, πνευματικό τέκνο του Γέροντα, με μακρόχρονη και στενή σχέση μαζί του. Η έκδοση του βιβλίου έγινε από το ¨Σύλλογο Φίλων Ενορίας Αγίου Γεωργίου Αμιρά¨.

     Ο συγγραφέας με την ευλογία του Γέροντα κατέγραφε ακουστικά και οπτικά τις αμέτρητες συναντήσεις τους, τη διδασκαλία του και πολλά περιστατικά με άλλους ανθρώπους που τον επισκέπτονταν και ήταν παρών. Μετά τη κοίμηση του Γέροντα, ξεκίνησε ο ίδιος, το κοπιαστικό αλλά ευχάριστο έργο της απομαγνητοφώνησης του τεράστιου αυτού αρχείου και το πρώτο μέρος του, μας το παρουσιάζει σε αυτό το βιβλίο.

 

 

     Προσηλωμένος στην ακρίβεια των λόγων του Γέροντα, πέτυχε το βιβλίο αυτό να είναι ο ίδιος ο Γέροντας με σάρκα και οστά, ένα πνευματικό απαύγασμα αγάπης, πίστης, αγώνων, χριστιανικής ζωής και αφοσίωσης στην αλήθεια του Εσταυρωμένου και Αναστάντα Χριστού. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν και οι φωτογραφίες με το Γέροντα, που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

 

  Το βιβλίο ξεκινάει με ένα σύντομο χαιρετισμό του Μητροπολίτη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακιών κ.κ. Ειρηναίου, που είναι μία ομολογία και μία αποκάλυψη για τον «απεσταλμένο του ουρανού» Γέροντα Ιωαννίκιο. Ο χαιρετισμός καταλήγει ως εξής:

 

 

    Το βιβλίο διατίθεται  στα εκκλησιαστικά βιβλιοπωλεία, από το συγγραφέα του και από το ¨Σύλλογο Φίλων Ενορίας Αγίου Γεωργίου Αμιρά¨ τηλ. επικοινωνίας 6946377006.