Ομολογία: « Έβαλε Λαδάκι στη Πληγή και το Πρωί Είχε Επουλωθεί!

Ομολογία: « Έβαλε Λαδάκι στη Πληγή και το Πρωί Είχε Επουλωθεί!

        «Ονομάζομαι Βαγγέλης Λαμπράκης

είμαι κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης, με αριθμό τηλεφώνου 6945623719 και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, με μεγάλη μου χαρά, το θαύμα που ζήσαμε στο σπίτι μας πριν λίγες ημέρες. Κατά τη διάρκεια του τοκετού, η σύζυγος μου έπαθε μια σοβαρή βλάβη στο παχύ έντερο. Στις 27 Οκτωβρίου 2021 χειρουργήθηκε στην Αθήνα με επιτυχία. Από το σημείο που της πήρε ο γιατρός το μόσχευμα, είχε παραμείνει μια πληγή ανοικτή, σκόπιμα για να φύγει ότι ακαθαρσία υπήρχε, όπως μας είχε πει ο γιατρός.

      Όσο περνούσαν οι μέρες, η πληγή δεν έκλεινε, αντιθέτως έβγαζε πύον και άρχισαν οι έντονοι πόνοι. Ο γιατρός όποτε τον ενημερώναμε τηλεφωνικά, μας έλεγε ότι θα περάσει και ότι όλα θα πάνε καλά. Όλες αυτές τις μέρες, πριν την επέμβαση και μετά από αυτή, η γυναίκα μου και εγώ προσευχόμαστε στον Όσιο Χατζή Ανανία και σταυρωνόμασταν στο μέτωπο με λαδάκι από την Ακοίμητο Καντήλα που μας έδωσε ο Ιερέας. Ένας μήνας είχε περάσει και η πληγή παρέμενε στο ίδιο μέγεθος. Ήταν σαν ένα καρύδι με βάθος δυο εκατοστά. Ο γιατρός από το τηλέφωνο μας είπε: «μεθαύριο που θα έρθετε θα το δω και μπορεί να χρειαστεί να επέμβω ξανά».

     Μετά από λίγο η σύζυγος, μου είπε πως προσευχήθηκε και πως έβαλε λαδάκι και στην πληγή. Την επόμενη ημέρα το πρωί, ενώ είχα αργήσει να σχολάσει και κοιμόμουν μόλις για δύο ώρες, με ξύπνησε στις 8:30 με δυνατή φωνή λέγοντας, σήκω πρέπει να το δεις αυτό, πρέπει να το δεις! Με θαυμαστό τρόπο η πληγή είχε επουλωθεί, οι πόνοι είχαν υποχωρήσει και η σύζυγος μου ήταν χαμογελαστή μετά από πάρα πολύ καιρό! Φυσικά, δεν χρειάστηκε καμία άλλη ιατρική παρέμβαση

Να έχουμε όλοι την ευλογία του Κυρίου, καλή Σαρακοστή με υγεία και αγάπη!

Ευχαριστούμε τον Όσιο Χατζη-Ανανία!

                                                                                                                 Έγραψα στις 3 Δεκεμβρίου 2021» 

 

 

 

       Το λάδι, από την ακοίμητο κανδήλα του Θεοφόρου Πατρός ημών Χατζη-Ανανία, που ανάβει με το φως του Μ. Σαββάτου, το ζητούν πάμπολλοι συνάνθρωποι μας και με πίστη στον Θεό και στον Όσιο Του, βρίσκουν την σωματική και πνευματική τους υγεία. Το λάδι αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο λαδάκι. Έχει εμποτιστεί με χιλιάδες ιερά ευχέλαια και ολονύκτιες δεήσεις του μακαριστού Γέροντα Ιωαννικίου Ανδρουλάκη, ώστε να μεσιτεύει ο προστάτης του Όσιος προς τον οικτίρμονα Θεό, για όλους τους πονεμένους που τον επισκεπτόταν στο κελί του και ζητούσαν βοήθεια.

    Ο Γέροντας έλεγε: «το να σταυρωνόμαστε με λαδάκι είναι μία πολύ παλιά παράδοση που την συναντάμε ακόμα και στο κατά Μάρκον Ευαγγέλιο, όπου αναφέρει ότι οι μαθητές του Χριστού σταύρωναν τους πιστούς με έλαιο και εκείνοι εθεραπεύοντο.

Μαρκ. 6,12   Καὶ ἐξελθόντες ἐκήρυσσον ἵνα μετανοήσωσι,

Μαρκ. 6,13 καὶ δαιμόνια πολλά ἐξέβαλλον, καὶ ἤλειφον ἐλαίω πολλούς ἀρρώστους καὶ ἐθεράπευον.

Δηλαδή: Μαρκ. 6,12 Και εξελθόντες οι μαθηταί εκήρυτταν στους ανθρώπους να μετανοήσουν.

Μαρκ. 6,13 Και δαιμόνια πολλά έδιωχναν και ήλειφον με λάδι πολλούς αρρώστους, τους οποίους και εθεράπευαν».