Απίστευτη Αληθινή Ιστορία – Η Δύναμη της Προσευχής!

Απίστευτη Αληθινή Ιστορία – Η Δύναμη της Προσευχής!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

         Εκπαιδευτικός από το Κιλκίς που έμενε με την μητέρα του, αποφάσισε να παντρευτεί και μάλιστα με μία συνάδελφο του πιστεύοντας πως έτσι θα είναι τα πράγματα πιο εύκολα και για τους δύο. Λίγο όμως μετά το γάμο τους, η σύζυγος πέθανε αιφνιδίως χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη.

     Μετά από κάποιο διάστημα ο δάσκαλος σκέφτηκε να κάνει δεύτερο γάμο και να δημιουργήσει την οικογένεια που δεν κατάφερε την πρώτη φορά. Χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξε ξανά μία συνάδελφο του για σύντροφο. Όμως και αυτή την φορά, πολύ σύντομα θα πεθάνει ακριβώς και αυτή όπως η πρώτη.

     Δύο περίπου χρόνια αργότερα θα κάνει και τρίτο γάμο αλλά αυτή τη φορά όχι με συνάδελφο του, πιστεύοντας πως αυτό ήταν η αιτία του κακού, αλλά από διαφορετικό επαγγελματικό χώρο. Πτυχιούχος μαία ήταν η τρίτη σύζυγος και πολύ κοντά στην εκκλησία. Ήταν και εκείνος πιστός όχι όμως τόσο ζεστά όσο εκείνη.

     Είχε τον πνευματικό της, ένα φωτισμένο Ιερέα από την Θεσσαλονίκη και ακολουθούσε ευλαβικά τις συμβουλές του. Εκκλησιαζόταν, νήστευε, εξομολογιόταν και προσευχόταν καθημερινά, ακούραστα, με βαθιά πίστη. Ο σύζυγος της που δεν συμμετείχε στο καθημερινό πνευματικό της πρόγραμμα, ουδέποτε την αποσπούσε. Λίγο διάστημα μετά τον γάμο τους, έπειτα από κάθε βραδινή προσευχή της (Απόδειπνο, Χαιρετισμοί της Θεοτόκου…), είχε πειρασμό και έκανε αδικαιολόγητα εμετό. Το ανέφερε στον πνευματικό της και εκείνος της είπε να συνεχίσει κανονικά να προσεύχεται χωρίς καμία εξαίρεση. 

       Κάποια στιγμή η μητέρα του αρρώστησε βαριά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νευρολογική κλινική. Η κατάσταση της ήταν τόσο σοβαρή που ο γιατρός που την παρακολουθούσε έλεγε πως κινδύνευε η ζωή της. Μία ημέρα κάλεσε τον γιο της και του είπε πως πολλές φορές η μητέρα του είναι σε παραλήρημα και λέει πράγματα που δεν μπορούσαν να καταλάβουν.

       Εκείνος που ήταν μαζί με την σύζυγο του πήγε στο δωμάτιο της και ενώ εκείνη βρισκόταν σε κρίση κατάλαβαν να λέει πως, την πρώτη γυναίκα του την είχε σκότωσει με δηλητήριο όπως και την δεύτερη, όμως με την τρίτη δεν τα είχε ακόμα καταφέρει. Έμειναν άφωνοι και όταν αργότερα συνήλθε την ρώτησαν τι ήταν αυτά που έλεγε. Εκείνη τους απάντησε σαστισμένη πως δεν είναι τίποτα και να μην δίνουν σημασία. Της πρότειναν να καλέσουν έναν Ιερέα για να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει όμως αρνιόταν πεισματικά. Λίγες εβδομάδες αργότερα ενημερώθηκαν από τον γιατρό πως από μόνη της του ζήτησε να καλέσει κάποιον Ιερέα όπως και έκανε. Η μητέρα πέθανε μέσα στην κλινική.

     Την σύζυγο απασχολούσαν συνεχώς τα λόγια που είχε ακούσει από την πεθερά της και σε μία επίσκεψη στον πνευματικό της, που είχε χάρη Θεού…, τον ρώτησε επίμονα να της πει τι να σήμαιναν όλα αυτά. Ο ταπεινός Ιερέας της είπε πως όσα άκουσε από την πεθερά της ήταν αληθή. Πως προσπαθούσε να δηλητηριάσει και την ίδια όπως ακριβώς είχε κάνει με τις δύο προηγούμενες νύφες της, όμως με την πίστη της και τις προσευχές της η Παναγία την προστάτευσε γι αυτό και κάθε βράδυ έκανε εμετό για να βγάζει το δηλητήριο από το σώμα της.

     Έκτοτε έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, απολαμβάνουν την ευλογημένη οικογένεια τους και μαζί με τον σύζυγο της πηγαίνουν σε πολλά προσκυνήματα και όπου αλλού τους συμβουλέψει ο πνευματικός τους, όσο μακριά και αν είναι…

 

 

 

Δόξα σοι ο Θεός!

 

 

 

 

 

Εικόνες από το διαδίκτυο